Kinderdagverblijf

De Babygroep

Samen met de Montessorischool en de BSO verzorgen wij hier kleinschalige en huiselijke opvang Dit kindercentrum biedt kinderen van 0 tot 13 jaar een warme en veilige plek met veel ruimte om zich spelenderwijs te ontwikkelen. U kunt uw kindje met een gerust hart brengen naar onze unieke babygroep!

We beschikken over zeer ervaren pedagogisch medewerkers, die er alles aan doen om te zorgen voor een veilige, vertrouwde en liefdevolle start! De groep is zo ingericht dat de allerjongsten in rust de wereld om hen heen kunnen ontdekken. Zo is er een heerlijk snoezel-ruimte. Deze snoezel-ruimte straalt geborgenheid en warmte uit en is daarmee een mooie aanvulling op de groepsruimte, die juist heel licht en vriendelijk aan doet door de ronde vormen.

De KDV-groep

Deze groep, voor kinderen van 1-4 jaar, beschikt over een heerlijk ruimte waarin zowel het fantasiespel als het vrij-geleid spel van de kinderen met themagerichte activiteiten wordt aangeboden. Dit komt mede door 2 prachtige huisjes, die een prominente plaats in de groep innemen. Maar ook het speelkeukentje daagt uit tot spel. Samen eten en drinken aan de tafel die centraal in de ruimte staat of toch liever zelf aan kleine tafel je boterham leren smeren? Het kan allemaal. Ook buiten de groepsruimte is er veel te beleven! Samen een bewegingsactiviteit in de gymzaal doen, creatief bezig zijn in het atelier of koken in de keuken. En voor wie wil is er een bibliotheek om rustig een boek ‘te lezen’.

Voor het buitenspelen maken we gebruik van het speelpleintje aangrenzend aan de groep, het schoolplein of het buitenterrein rondom de school. Lekker in de zandbak, rondrijden op een fietsje of een ander leuk spel! Dit alles uiteraard onder begeleiding van onze zeer ervaren pedagogisch medewerkers!

Het Beemdenrijk