Montessorischool Oosterhout

De Montessorischool is gesitueerd in de wijk Dommelbergen in de Beemdenbuurt in Oosterhout. De school heeft ongeveer 100 basisschoolleerlingen en daarnaast hebben we ook een Montessorivoorschool. Als school vervullen we een regiofunctie voor het Montessori onderwijs. Ongeveer 30 % van onze leerling komt van buiten Oosterhout. De Montessorischool Oosterhout staat voor goed Montessorionderwijs in een modern jasje voor de kinderen uit Oosterhout en omstreken. Een goed schoolklimaat, een veilige omgeving, vrijheid in gebondenheid en aandacht voor talent zijn onze speerpunten! De school is steeds bezig met ontwikkeling en verbetering waarbij we wel steeds ons doel voor ogen houden.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Heeft u nog vragen of zou u de school graag eens van binnen willen bekijken? Neem dan gerust contact met ons op via 0162 - 470 581 of ga door naar contact.

Ga naar contact

0162- 470 581